KookJij

Rosbief bonbons met mozzarella

Rosbief bonbons met mozzarella
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie: 50 kCal energie
3 Gram eiwit
4 Gram vet
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Plus
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosbief bonbons met mozzarella te bereiden

  1. Halveer de grote plakken rosbief en bestrijk ze met de groene pesto.
  2. Leg op elke halve plak een blaadje basilicum, 1 bolletje mini mozzarella en ½ theelepel kappertjes.
  3. Vouw de rosbief om de mozzarella tot een bonbon, bestrooi met peper en prik er eventueel een cocktailprikker in.
  4. Garneer met extra basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst