Recept
« Terug naar recepten
Rosbief bonbons met mozzarella
PT20M
Rosbief bonbons met mozzarella
Rosbief bonbons met mozzarella
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
50 kCal energie
3 Gram eiwit
4 Gram vet
3 Gram eiwit
4 Gram vet
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Plus
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbief bonbons met mozzarella te bereiden
- Halveer de grote plakken rosbief en bestrijk ze met de groene pesto.
- Leg op elke halve plak een blaadje basilicum, 1 bolletje mini mozzarella en ½ theelepel kappertjes.
- Vouw de rosbief om de mozzarella tot een bonbon, bestrooi met peper en prik er eventueel een cocktailprikker in.
- Garneer met extra basilicum.