Recept
« Terug naar recepten
Rosbief met sjalotjes
PT45M
Rosbief met sjalotjes
Een heerlijk rosbief met sjalotjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbief met sjalotjes te bereiden
Schil de sjalotjes en snijd ze doormidden.Bestrooi de rosbief met peper en bak het vlees in de olie aan alle kanten bruin.Voeg de sjalotjes toe en bak ze enkele min.mee.Verwarm de wijn voor en diet deze erbij.Voeg de laurier toe en laat het vlees,afgedekt,25 min.stoven.Haal het vlees uit de pan en houd het warm.Roer de mosterd en de creme fraiche door elkaar en voeg dit mengsel toe.Haal de laurier uit de saus en laat de saus op een hoog vuur inkoken.Bestrooi het vlees met zout en snijd het in plakken.Maak de saus op smaak met peper en zout.
Lekker met aardappelkrokketten en schorseneren.
Lekker met aardappelkrokketten en schorseneren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Wiel zegt:
Rosbief is het lekkerst in alle eenvoud, dus zeker niet met rode wijn....
Mijn idee!
@ntoinette zegt:
pindanootje zegt:
Heb van de week 72 kg rundvlees ingevroren en daar zit veel rosbief bij.
Ik wist alleen niet hoelang ik het moet bakken.Nu wel.
Aan het eindresultaat twijfel ik niet.
Smakelijk. Gr. Cindy uit B.:)
Hermine zegt: