KookJij

Rosbiefrolletjes

Een heerlijk rosbiefrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosbiefrolletjes te bereiden

Snijd wortel en bleekselderij in julienne (ongeveer 6 cm lang). Vermeng soyasaus, sesamolie en olijfolie. Twee plakjes rosbief op elkaar leggen en de helft van de bleekselderij en de wortel erin draaien. Op bordje leggen en twee theelepeltjes van het oliemengsel over ieder rolletje uitgieten. Bestrooien met sesamzaad.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Huib

Huib zegt:
Ik heb het eens geprobeerd en het was heerlijk!!!!:?:)