Recept
« Terug naar recepten
Rosbiefrolletjes
PT15M
Rosbiefrolletjes
Een heerlijk rosbiefrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbiefrolletjes te bereiden
Snijd wortel en bleekselderij in julienne (ongeveer 6 cm lang). Vermeng soyasaus, sesamolie en olijfolie. Twee plakjes rosbief op elkaar leggen en de helft van de bleekselderij en de wortel erin draaien. Op bordje leggen en twee theelepeltjes van het oliemengsel over ieder rolletje uitgieten. Bestrooien met sesamzaad.
Huib zegt: