Recept
« Terug naar recepten
Rosbiefrolletjes met asperges
PT20M
Rosbiefrolletjes met asperges
Dit is zo'n eenvoudige combinatie dat er eigenlijk geen sprake is van een
recept. Toch zet ik het hier neer omdat het in combinatie met mijn Romige aspergesoep met ei ham een heel leuk voorgerecht was tijdens mijn
Paasdiner.
Ik heb simpelweg elke asperge in 2 plakjes rosbief gerold. Je kunt als
variatie ook nog een likje (kruiden)roomkaas op de plakjes rosbief smeren
voordat je de asperge erin rolt.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbiefrolletjes met asperges te bereiden
- Schil de asperges, kook ze en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Leg 2 plakjes rosbief overlappend naast elkaar en rol er 1 asperge in.
- Gebruik peper en zout naar smaak.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Je kunt de rosbief/aspergerolletje ook als amuse of hapje bij de borrel serveren. Of je legt er enkele op een bedje van sla als voorgerecht.