KookJij

Rosbiefrolletjes met asperges

Dit is zo'n eenvoudige combinatie dat er eigenlijk geen sprake is van een recept. Toch zet ik het hier neer omdat het in combinatie met mijn Romige aspergesoep met ei ham een heel leuk voorgerecht was tijdens mijn Paasdiner. Ik heb simpelweg elke asperge in 2 plakjes rosbief gerold. Je kunt als variatie ook nog een likje (kruiden)roomkaas op de plakjes rosbief smeren voordat je de asperge erin rolt.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hapjes - Amuse
  3. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosbiefrolletjes met asperges te bereiden

  1. Schil de asperges, kook ze en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Leg 2 plakjes rosbief overlappend naast elkaar en rol er 1 asperge in.
  3. Gebruik peper en zout naar smaak.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Je kunt de rosbief/aspergerolletje ook als amuse of hapje bij de borrel serveren. Of je legt er enkele op een bedje van sla als voorgerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst