KookJij

Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

Een heerlijk rosbiefroosjes met biet en mierikswortel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel te bereiden

Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen plakjes op zodat er roosjes ontstaan. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met zout en peper. Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat bietenblokjes en garneer met een schepje mierikswortelroom.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst