Recept
« Terug naar recepten
Rosbiefroosjes met bieten en mierikswortel
PT20M
Rosbiefroosjes met bieten en mierikswortel
Een heerlijk rosbiefroosjes met bieten en mierikswortel recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harold Landman
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbiefroosjes met bieten en mierikswortel te bereiden
Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de
dubbelgevouwen plakjes op zodat er roosjes ontstaan.
2. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met zout en peper.
3. Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van
elk roosje wat bieten blokjes en garneer met een schepje mierikswortelroom.
dubbelgevouwen plakjes op zodat er roosjes ontstaan.
2. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met zout en peper.
3. Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van
elk roosje wat bieten blokjes en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Henny zegt: