Recept
« Terug naar recepten
rouleau fourme d'Ambert aux feuilles de chicon
PT30M
rouleau fourme d'Ambert aux feuilles de chicon
Een heerlijk rouleau fourme d'ambert aux feuilles de chicon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe rouleau fourme d'Ambert aux feuilles de chicon te bereiden
Week de gelatine in ruim koud water.Breng de room en de port aan de kook.Haal de pan van het vuur en los de uitgeknepen gelatine erin op en roer de kaas erdoor.Los de kaas al roerende op en roer het geheel koud op ijs.Beleg de plakfolie met de rosbief. Besmeer de rosbief met de kaasmassa en rol het geheel stevig op.Draai de uiteinden stevig samen en laat de rol opstijven in de koelkast.Snij blaadjes van de witlofstruikjes en snij deze in mooie vormen.Rooster de amandelen mooi lichtbruin.Maak van de azijn ,mosterd.p/z in de blender een dressing.