Recept
« Terug naar recepten
Roze fruitsalade met roomkaas
PT20M
Roze fruitsalade met roomkaas
Een heerlijk roze fruitsalade met roomkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jiangyi chen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roze fruitsalade met roomkaas te bereiden
De meloen in dunne plakjes snijden.
Vermeng de meloen met de kersen en frambozen en zet koel weg.
Klop de balsamico-azijn en olie tot een lichte dressing en meng dit door het fruit.
Maal er wat peper over.
Verdeel de roomkaas met een bolletjessteker over de salade en bestrooi met munt.
Vermeng de meloen met de kersen en frambozen en zet koel weg.
Klop de balsamico-azijn en olie tot een lichte dressing en meng dit door het fruit.
Maal er wat peper over.
Verdeel de roomkaas met een bolletjessteker over de salade en bestrooi met munt.