Recept
« Terug naar recepten
Rozemarijnbrood met uien-confit en knoflook
PT50M
Rozemarijnbrood met uien-confit en knoflook
Een heerlijk rozemarijnbrood met uien-confit en knoflook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
seasons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rozemarijnbrood met uien-confit en knoflook te bereiden
Volg de aanwijzingen op het pak broodmix en maak een soepel deeg verrijkt met een scheutje olijfolie en wat verse rozemarijn.Terwijl het brood rijst de uien in dunne ringen snijden en die fruiten in olijfolie.Afblussen met een scheutje balsamicoazijn.terwijl de oven voorverwarmt,de knoflookbol lospellen en de tenen in hun jasje op de bakplaat in de oven leggen om ze te poffen.haal ze na 15 minuten eruit.Vorm van het deeg een plat rond brood en bak dat in een pizavorm volgens voorschrift 10 minuten in de oven.Voordat de wekker gaat het brood bedekken met de uien confit.Strooi er rozemarijnblaadjes over en het grove zeezout.Leg daarop de gepofte knoflookteentjes en schuif het geheel nog 10 minuten in de oven om af te bakken.Af laten koelen.Smeer de zacht zoete knoflookinhoud op de plakken uienbrood.