Recept
« Terug naar recepten
Rozenconfituur van Leo
PT15M
Rozenconfituur van Leo
Een heerlijk rozenconfituur van leo recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Rozenconfituur van Leo te bereiden
Spoel de rozenblaadjes af.
Kook de rozenblaadjes 10 minuten in 1 liter water..
Zet er de staafmixer in en mix fijn.
Voeg de pectine met het citroenzuur toe( nu wordt de rozenblaadjesmix mooi rood) .
Als het mengsel kookt , de suiker toevoegen en aan de kook brengen onder roeren.
2 minuten hevig doorkoken.
Doe in uitgekookte potjes, sluit hermetisch af en etiketeer.
Kook de rozenblaadjes 10 minuten in 1 liter water..
Zet er de staafmixer in en mix fijn.
Voeg de pectine met het citroenzuur toe( nu wordt de rozenblaadjesmix mooi rood) .
Als het mengsel kookt , de suiker toevoegen en aan de kook brengen onder roeren.
2 minuten hevig doorkoken.
Doe in uitgekookte potjes, sluit hermetisch af en etiketeer.