KookJij

Dagschotel: Ardeense varkensoester met opgebakken aardappelen vergezeld van groentjes

Een eenvoudige dagschotel vlug klaar.
Recept van:
Bereidingstijd: 29 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: Ardeense varkensoester met opgebakken aardappelen vergezeld van groentjes te bereiden

  1. Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten.
  2. Wortelen halveren en in ringen snijden deze even beetgaar steamen. Laat boter smelten in een pannetje voeg de in ringen gesneden ajuin toe laat even goud bruin bakken voeg de andere groenten toe samen met de suiker en kruiden naar smaak.
  3. Vlees gaar bakken, voeg al laatse de aardappelen toe en laat deze even meebakken.
  4. Serveer deze dagschotel zeer warm met een sausje  naar keus.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst