Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: Ardeense varkensoester met opgebakken aardappelen vergezeld van groentjes
PT29M
Dagschotel: Ardeense varkensoester met opgebakken aardappelen vergezeld van groentjes
Een eenvoudige dagschotel vlug klaar.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
29 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: Ardeense varkensoester met opgebakken aardappelen vergezeld van groentjes te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten.
- Wortelen halveren en in ringen snijden deze even beetgaar steamen. Laat boter smelten in een pannetje voeg de in ringen gesneden ajuin toe laat even goud bruin bakken voeg de andere groenten toe samen met de suiker en kruiden naar smaak.
- Vlees gaar bakken, voeg al laatse de aardappelen toe en laat deze even meebakken.
- Serveer deze dagschotel zeer warm met een sausje naar keus.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.