Recept
« Terug naar recepten
Rumpsteak Pizzaiola (costata di bue alla pizzaiola)
PT30M
Rumpsteak Pizzaiola (costata di bue alla pizzaiola)
Een heerlijk rumpsteak pizzaiola (costata di bue alla pizzaiola) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rumpsteak Pizzaiola (costata di bue alla pizzaiola) te bereiden
De randen van de steaks inkerven.Olijfolie met wat boter in grillpan verhitten en de steaks aan beide kanten dichtschroeien (af en toe keren zodat er vierkantjes in te zien zijn),met peper en zout bestrooien en warm wegzetten.In een andere pan olijfolie verhitten,teentjes knoflook uitpersen,samen met de gepureerde tomaten in het braadvet van de steaks laten inkoken(lekkere aroma van de steaks).kappertjes en oregano toevoegen.Indien nodig wat water erbij gieten.De saus een beetje laten inkoken.De rumpsteaks in de saus verwarmen en meteen opdienen.