KookJij

Rumpsteak Pizzaiola (costata di bue alla pizzaiola)

Een heerlijk rumpsteak pizzaiola (costata di bue alla pizzaiola) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rumpsteak Pizzaiola (costata di bue alla pizzaiola) te bereiden

De randen van de steaks inkerven.Olijfolie met wat boter in grillpan verhitten en de steaks aan beide kanten dichtschroeien (af en toe keren zodat er vierkantjes in te zien zijn),met peper en zout bestrooien en warm wegzetten.In een andere pan olijfolie verhitten,teentjes knoflook uitpersen,samen met de gepureerde tomaten in het braadvet van de steaks laten inkoken(lekkere aroma van de steaks).kappertjes en oregano toevoegen.Indien nodig wat water erbij gieten.De saus een beetje laten inkoken.De rumpsteaks in de saus verwarmen en meteen opdienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst