Recept
« Terug naar recepten
Rumsteak met champignonsaus
PT30M
Rumsteak met champignonsaus
Een heerlijk rumsteak met champignonsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rumsteak met champignonsaus te bereiden
Verhit wat boter en bak hierin de schijfjes champignons op een hoog vuur tot goudbruin, voeg fijngesnipperde look toe en kruid met peper en zout.
Verhit 25 gr. boter en bak het vlees, gekruid en gebakken naar smaak.
Haal het vlees uit de pan en hou het warm onder alu folie. Roer de bakresten los met cognac, blus met room, voeg de champignons toe en laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Dien op met gestoomde aardappelen of frietjes.
Verhit 25 gr. boter en bak het vlees, gekruid en gebakken naar smaak.
Haal het vlees uit de pan en hou het warm onder alu folie. Roer de bakresten los met cognac, blus met room, voeg de champignons toe en laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Dien op met gestoomde aardappelen of frietjes.