Recept
« Terug naar recepten
Rumsteak met rode ui en champignons
PT6M
Rumsteak met rode ui en champignons
Een heerlijk rumsteak met rode ui en champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
6 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rumsteak met rode ui en champignons te bereiden
Pan met een beetje boter zeer warm laten worden,steak aan beiden zijden dicht schroeien.Zet het vuur iets lager,vlees kruiden en de boven vernoemde ingredienten toevoegen.Als de steak rose is uit de pan halen een scheutje cognac erbij .Goed laten inkoken.Leg de rumsteak op bord,saus erover en serveer met een slaatje en gebakken aardappel schijfjes.