KookJij

Runderstoofpot

Een heerlijk runderstoofpot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Runderstoofpot te bereiden

1. Snij het vlees in stukken.
2. Maak de groenten schoon. Snij de ui in ringen, de knolselder in stukken, de wortelen in plakjes, de aardappelen in kwartjes. Halveer de raapjes.
3. Breng de kalfsfond aan de kook met het kruidentuiltje. Voeg er het vlees en de mergpijp ana toe. Kruid bij met peper en zout.
4. Laat 1 uur sudderen tegen de kook aan.
5. Doe er de groenten bij en laat nog 15 tot 20 minuten zacht koken, of tot de groenten beetgaar zijn.
6. Neem de mergpijp en het kruidentuiltje weg. Werk af met de fijngesneden lente-uitjes. Serveer goed heet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Ziet er goed uit! Ook maar eens maken, volgende week;);):D:D
yvonne216

yvonne216 zegt:
Heb je stoofpotje gemaakt mmmmm heerlijk die ga ik vaker maken. Compliment en bedankt.
phamaekers

phamaekers zegt:
Deze stoofpot was in een woord: HEERLIJK !
IK heb er van genoten. Zelfs het klaarmaken was al een feest. Dank je voor het delen van je recept. Mien
Liske

Liske zegt:
Jammer dat je de groenten zolang laat meestoven, zowel de smaak, de kleur en de vitaminen gaan zo verloren!
jolande

jolande zegt:
Ga ik maken, lijkt me heel lekker.
ger2

ger2 zegt:
Lijkt me erg lekker, niet ingewikkeld en zonder knoflook (vind ik wel lekker, maar mijn meisje niet)het is heel wat minder werk als de rijsttafel die ik vaak kook, dit zullen de kleinkinderen zeker ook lusten en heb ik wat meer tijd voor hen over.