Recept
« Terug naar recepten
Runderstoofpot
PT80M
Runderstoofpot
Een heerlijk runderstoofpot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Runderstoofpot te bereiden
1. Snij het vlees in stukken.
2. Maak de groenten schoon. Snij de ui in ringen, de knolselder in stukken, de wortelen in plakjes, de aardappelen in kwartjes. Halveer de raapjes.
3. Breng de kalfsfond aan de kook met het kruidentuiltje. Voeg er het vlees en de mergpijp ana toe. Kruid bij met peper en zout.
4. Laat 1 uur sudderen tegen de kook aan.
5. Doe er de groenten bij en laat nog 15 tot 20 minuten zacht koken, of tot de groenten beetgaar zijn.
6. Neem de mergpijp en het kruidentuiltje weg. Werk af met de fijngesneden lente-uitjes. Serveer goed heet.
2. Maak de groenten schoon. Snij de ui in ringen, de knolselder in stukken, de wortelen in plakjes, de aardappelen in kwartjes. Halveer de raapjes.
3. Breng de kalfsfond aan de kook met het kruidentuiltje. Voeg er het vlees en de mergpijp ana toe. Kruid bij met peper en zout.
4. Laat 1 uur sudderen tegen de kook aan.
5. Doe er de groenten bij en laat nog 15 tot 20 minuten zacht koken, of tot de groenten beetgaar zijn.
6. Neem de mergpijp en het kruidentuiltje weg. Werk af met de fijngesneden lente-uitjes. Serveer goed heet.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
yvonne216 zegt:
phamaekers zegt:
IK heb er van genoten. Zelfs het klaarmaken was al een feest. Dank je voor het delen van je recept. Mien
Liske zegt:
ger2 zegt:
Anna zegt: