Recept
« Terug naar recepten
Rundsvlees met drie pepers
PT15M
Rundsvlees met drie pepers
Een heerlijk rundsvlees met drie pepers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundsvlees met drie pepers te bereiden
Laat de boter of margarine smelten in een pan en bak er de lappen rundvlees in op een hoog vuur. Draai ze halverwege de baktijd om.
Leg ze op een warme schotel.
Blus al roerend de bakjus met de Boursin Cuisine Drie Pepers.
Stop zodra de jus begint te koken.
Overgiet het rundvlees en bestrooi met zout.
Serveer met sperziebonen.
Leg ze op een warme schotel.
Blus al roerend de bakjus met de Boursin Cuisine Drie Pepers.
Stop zodra de jus begint te koken.
Overgiet het rundvlees en bestrooi met zout.
Serveer met sperziebonen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

apu zegt:
fijnproever zegt: