KookJij

Rundsvlees met drie pepers

Een heerlijk rundsvlees met drie pepers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Boursin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rundsvlees met drie pepers te bereiden

Laat de boter of margarine smelten in een pan en bak er de lappen rundvlees in op een hoog vuur. Draai ze halverwege de baktijd om.
Leg ze op een warme schotel.
Blus al roerend de bakjus met de Boursin Cuisine Drie Pepers.
Stop zodra de jus begint te koken.
Overgiet het rundvlees en bestrooi met zout.
Serveer met sperziebonen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Inderdaad Monique is biefstuk;)
apu

apu zegt:
Klopt de bereidingstijd wel? Rundvlees moet normaal toch veel langer? Of betreft het hier biefstuk?