*Het vlees kan nu opgediend worden met de andere helft van de Marinade - Dressing.
*Zorg er wel voor dat het vlees dwars op de vezelstructuur in dunne plakken wordt gesneden,anders verpest je het vlees.
Recept
« Terug naar recepten
Rundvlees Gemarigrilled
PT200M
Rundvlees Gemarigrilled
Een heerlijk rundvlees gemarigrilled recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
200 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundvlees Gemarigrilled te bereiden
MARINADE - DRESSING :
*Doe alle ingredienten voor de marinade in de keukenmachine en draai hiervan een gladde dunne marinade.
*Doe het vlees in een stevige plastic zak met de helft van de marinade en bind goed dicht,zo dat het vlees continu wordt bedekt door de marinade.Leg 3 uur in de koelkast.
*Laat het vlees dan weer op kamertemperatuur komen,pak het uit en dep het droog
*Kwast het vlees nu in met wat olijf olie en leg het op de grill en grill het aan beide zijden 6 minuten
OF : Leg het op de griilrooster van de oven ,in het midden.
De oven was voorverwarmd op 200 graden Celsius en we laten het vlees er 15 minuten in zitten (leg wel een stuk folie om de bodem van de oven te sparen)
OF : Leg het stuk vlees in een gloeiend hete grillpan,6 minuten op de ene zijde en 6 minuten op de andere zijde
*Laat hierna het vlees op z'n minst 10 minuten rusten onder een stukje folie
*Doe alle ingredienten voor de marinade in de keukenmachine en draai hiervan een gladde dunne marinade.
*Doe het vlees in een stevige plastic zak met de helft van de marinade en bind goed dicht,zo dat het vlees continu wordt bedekt door de marinade.Leg 3 uur in de koelkast.
*Laat het vlees dan weer op kamertemperatuur komen,pak het uit en dep het droog
*Kwast het vlees nu in met wat olijf olie en leg het op de grill en grill het aan beide zijden 6 minuten
OF : Leg het op de griilrooster van de oven ,in het midden.
De oven was voorverwarmd op 200 graden Celsius en we laten het vlees er 15 minuten in zitten (leg wel een stuk folie om de bodem van de oven te sparen)
OF : Leg het stuk vlees in een gloeiend hete grillpan,6 minuten op de ene zijde en 6 minuten op de andere zijde
*Laat hierna het vlees op z'n minst 10 minuten rusten onder een stukje folie
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
Sinds kort ben ik eigenaresse van een teppanyaki grillplaat. Op deze site zijn daarvoor speciaal geen recepten te vinden. Maar ik neem aan dat ik dit soort gerechten daar ook voor kan gebruiken?
deuxchapeaux zegt:
Succes.
Jan A:?
corrine zegt:
deuxchapeaux zegt:
Succes.
Jan A.