Recept
« Terug naar recepten
Rundvlees met bamboescheuten
PT45M
Rundvlees met bamboescheuten
Een heerlijk rundvlees met bamboescheuten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
raymond hulstaert
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
raymond
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundvlees met bamboescheuten te bereiden
1. Week de champignons 20 min in lauw water en snijd ze daarna in kleine stukjes.
2. Laat de bamboescheuten uitlekken en spoel ze af, snijd ze dan in fijne reepjes.
3. Snijd de rundvlees in kleine blokjes.
4. Schil de ui en hak hem fijn, schil en rasp de gember.
5. Bak het rundvlees 5 min. in de wokpan met olie, doe er de uien, de gember, de bamboescheuten, de champignons bij en breng het geheel op smaak met de sojasaus.
6. Zet het deksel op de pan en laat het 20 min. sudderen.
2. Laat de bamboescheuten uitlekken en spoel ze af, snijd ze dan in fijne reepjes.
3. Snijd de rundvlees in kleine blokjes.
4. Schil de ui en hak hem fijn, schil en rasp de gember.
5. Bak het rundvlees 5 min. in de wokpan met olie, doe er de uien, de gember, de bamboescheuten, de champignons bij en breng het geheel op smaak met de sojasaus.
6. Zet het deksel op de pan en laat het 20 min. sudderen.
Petra zegt: