Recept
« Terug naar recepten
rundvlees met bamboescheuten en peultjes
PT20M
rundvlees met bamboescheuten en peultjes
Een heerlijk rundvlees met bamboescheuten en peultjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe rundvlees met bamboescheuten en peultjes te bereiden
Snijd het vlees in dunne plakken en leg het in een schaal met de sojasaus, de tomatenketchup, de knoflook het citroensap en de korianderpoeder. Zorg er voor dat het vlees goed met de marinade is bestreken.Laat het vlees tenminste een half uur marineren. Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin het vlees 2-4 min.naar wens roze medium of gaar. Roerbak de peultjes en bamboescheuten op hoog vuur nog 5 min. mee. Sprekel er sesamolie over en schep alles goed door elkaar. Serveer het gerecht heet.