Recept
« Terug naar recepten
Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
PT26M
Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Een heerlijk rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
A Kluijt
Bereidingstijd:
26 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
360 kCal energie
32 Gram eiwit
18 Gram vet
17 Gram koolhydraten
32 Gram eiwit
18 Gram vet
17 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Aziatisch koken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes te bereiden
De vissaus, oestersaus en peper in een schaaltje goed door elkaar mengen. Zet het schaaltje apart.
Een wok 30 sec. verhitten, dan de olie toevoegen. De knoflook, chilipepers en sjalotjes erbij doen en op een middelhoog vuur 1 min. roerbakken.
Het vuur hoger draaien en de paprika en de maïskolfjes in de wok al roerend in 1,5-2 min. beetgaar stoven.
Het dungesneden vlees bij de groenten in de wok doen en ongeveer 30 sec. meebakken.
De apart gezette saus er overheen schenken en het vlees al roerende in 1-1,5 min. gaarkoken. Het gerecht in een schaal overdoen en direct serveren.
Een wok 30 sec. verhitten, dan de olie toevoegen. De knoflook, chilipepers en sjalotjes erbij doen en op een middelhoog vuur 1 min. roerbakken.
Het vuur hoger draaien en de paprika en de maïskolfjes in de wok al roerend in 1,5-2 min. beetgaar stoven.
Het dungesneden vlees bij de groenten in de wok doen en ongeveer 30 sec. meebakken.
De apart gezette saus er overheen schenken en het vlees al roerende in 1-1,5 min. gaarkoken. Het gerecht in een schaal overdoen en direct serveren.