Koken in de Römertopf is vooral een kwestie van uitproberen en experimenteren.
Ik vind de smaak van het vlees en de groente in ieder geval heel erg lekker.
Recept
« Terug naar recepten
Rundvlees uit de Römertopf
PT150M
Rundvlees uit de Römertopf
Een heerlijk rundvlees uit de römertopf recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Rundvlees uit de Römertopf te bereiden
-15.15 uur: Pot en deksel onder(koud) water zetten
-15.30 uur: Pot van buiten afdrogen en vullen met rundvlees, uien en knoflook.
Bestrooien met zout en peper en husselen.
Deksel erop en in een koude oven zetten.
Oven op 220°C zetten.
-16.30 uur: De aardappel en wortel er bij doen.
(eerst pot uit de oven halen, want anders is het wel erg heet!). Scheutje bouillon toevoegen.
-17.15 uur: De courgette en champignons er bij doen
-18.00 uur: Klaar!
-15.30 uur: Pot van buiten afdrogen en vullen met rundvlees, uien en knoflook.
Bestrooien met zout en peper en husselen.
Deksel erop en in een koude oven zetten.
Oven op 220°C zetten.
-16.30 uur: De aardappel en wortel er bij doen.
(eerst pot uit de oven halen, want anders is het wel erg heet!). Scheutje bouillon toevoegen.
-17.15 uur: De courgette en champignons er bij doen
-18.00 uur: Klaar!
Mijn kookverhaal (francis .)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lkemper zegt:
cisnarf zegt:
De eerste tijd(15.15uur) betekend niets anders dan:2 uur en 3 kwartier van te voren.
maria11 zegt:
bametz-saffrie zegt:
louis zegt: