Recept
« Terug naar recepten
Russische runderpot
PT210M
Russische runderpot
Een heerlijk russische runderpot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
210 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Rusland
Keuken:
Europese
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Russische runderpot te bereiden
Snijd het vlees in dobbelstenen. Pel en snipper de uien. Verhit de boter en fruit hierin de ui. Voeg het vlees toe en bak het rondom bruin met peper en zout. Schil intussen de knolselderij, snijd deze in reepjes en de prei in ringetjes.Giet de bouillon en bier bij het vlees en voeg de knolselderij, prei en kervel toe. Laat het gerecht 21/2 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan. Schil de bietjes, rasp ze grof of snijd ze in kleine blokjes. Voeg de bietjes de laatste 10 min aan de stoofschotel toe. Serveer het gerecht met gehakte peterselie.
monique ottenbros zegt: