KookJij

Russische runderpot

Een heerlijk russische runderpot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 210 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Rusland
Keuken: Europese
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Russische runderpot te bereiden

Snijd het vlees in dobbelstenen. Pel en snipper de uien. Verhit de boter en fruit hierin de ui. Voeg het vlees toe en bak het rondom bruin met peper en zout. Schil intussen de knolselderij, snijd deze in reepjes en de prei in ringetjes.Giet de bouillon en bier bij het vlees en voeg de knolselderij, prei en kervel toe. Laat het gerecht 21/2 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan. Schil de bietjes, rasp ze grof of snijd ze in kleine blokjes. Voeg de bietjes de laatste 10 min aan de stoofschotel toe. Serveer het gerecht met gehakte peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

monique ottenbros

monique ottenbros zegt:
Rode bieten met rundvlees.....lijkt me ontzettend lekker,heb de runderlappen al uit de vriezer gegaald om te ontdooien,maak dit morgen met aardappeltjes met knoflook,rozemarijn en zout uit de oven....verheug me nu al!!