DIEN OP:
Verdeel de sla over de bordjes en doe hierop de vruchtjes met wat vruchtennat.
Verdeel hierover het uien-champignons-kaas mengsel.
Leg dan de plakken bresaola er op en bestrooi met vers gemalen zwarte peper en gesnipperde basilicumblaadjes.
Recept
« Terug naar recepten
Salade met Champignons, Gorgonzola en Bresaola
PT45M
Salade met Champignons, Gorgonzola en Bresaola
Een heerlijk salade met champignons, gorgonzola en bresaola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met Champignons, Gorgonzola en Bresaola te bereiden
1).Leg de plakjes bresaola op een plat bord en schuif dat in de magnetron (2 minuten op 800 watt).
2).Verhit een eetlepel olie in de pan en fruit de uitjes glazig aan en doe dan de knoflook er bij en de champignons.
3).Bak tot de champignons vocht gaan verliezen.
4).Roer goed om en doe de rest van de olie erin.
5).Doe dan langzaam de verbrokkelde kaas er bij en laat op een zacht vuurtje de kaas smelten.
2).Verhit een eetlepel olie in de pan en fruit de uitjes glazig aan en doe dan de knoflook er bij en de champignons.
3).Bak tot de champignons vocht gaan verliezen.
4).Roer goed om en doe de rest van de olie erin.
5).Doe dan langzaam de verbrokkelde kaas er bij en laat op een zacht vuurtje de kaas smelten.