Recept
« Terug naar recepten
Salade met gegrilde kip
PT25M
Salade met gegrilde kip
Een heerlijk salade met gegrilde kip recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met gegrilde kip te bereiden
Maak de gegrilde kip schoon en snijd het vlees in plakjes.
Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in partjes.
Halveer de tomaten.
Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze fijn.
Snijd het spek in dobbelsteentjes.
Pel de knoflook en pers uit.
Roer olie, balsamico, citroensap, zout en peper door elkaar.
Verdeel de sla over 4 borden.
Leg er de kip, avocado, tomatenhelften en lenteuitjes op.
Bak het spek uit in een pan of wok tot het knapperig is.
Neem uit de pan en houd warm.
Bak de knoflook ca 1 min. in het spekvet.
Giet er dan de olie-azijnsaus bij.
Breng het geheel aan de kook.
Druppel de warme hnoflooksaus over de salade.
Strooi er tot slot de dobbelsteentjes spek over.
Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in partjes.
Halveer de tomaten.
Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze fijn.
Snijd het spek in dobbelsteentjes.
Pel de knoflook en pers uit.
Roer olie, balsamico, citroensap, zout en peper door elkaar.
Verdeel de sla over 4 borden.
Leg er de kip, avocado, tomatenhelften en lenteuitjes op.
Bak het spek uit in een pan of wok tot het knapperig is.
Neem uit de pan en houd warm.
Bak de knoflook ca 1 min. in het spekvet.
Giet er dan de olie-azijnsaus bij.
Breng het geheel aan de kook.
Druppel de warme hnoflooksaus over de salade.
Strooi er tot slot de dobbelsteentjes spek over.