Recept
« Terug naar recepten
Salade van artisjokharten en blauwe kaas
PT5M
Salade van artisjokharten en blauwe kaas
Dit recept kreeg ik ooit van iemand die we troffen tijdens een vakantie. Het is een romige en toch pittige borrelsalade. Lekker op een stukje stokbrood.
warm stokbrood:een echte aanrader!!
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
kennisje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van artisjokharten en blauwe kaas te bereiden
- Laat de artisjokharten goed uitlekken. Snij de uitgelekte artisjokharten in vieren. Klop een sausje van de wittewijn-azijn, olijfolie, peper en suiker.
- Snij de blauwe kaas in kleine blokjes.
- Meng de artisjok-harten, saus en blauwe kaas door elkaar en laat plm. 5 minuten intrekken.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
toast, stokbrood, of ciabatta samen met een glas volle rode wijn.