KookJij

Salade van artisjokharten en blauwe kaas

Dit recept kreeg ik ooit van iemand die we troffen tijdens een vakantie. Het is een romige en toch pittige borrelsalade. Lekker op een stukje stokbrood. warm stokbrood:een echte aanrader!!
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: kennisje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade van artisjokharten en blauwe kaas te bereiden

  1. Laat de artisjokharten goed uitlekken. Snij de uitgelekte artisjokharten in vieren. Klop een sausje van de wittewijn-azijn, olijfolie, peper en suiker.
  2. Snij de blauwe kaas in kleine blokjes.
  3. Meng de artisjok-harten, saus en blauwe kaas door elkaar en laat plm. 5 minuten intrekken.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

toast, stokbrood, of ciabatta samen met een glas volle rode wijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst