Recept
« Terug naar recepten
Salade van Bep
PT15M
Salade van Bep
Een heerlijk salade van bep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Fenny van Oudenaarde
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van Bep te bereiden
Bleekselderij en de appel in kleine stukjes
snijden
Maak van de mayonaise, zure room, peper en zout, ketjap en de knoflook een sausje.
Door de saus schep je de bleekselderij, rozijnen, pinda`s en de appels.
De salade is klaar. Eet smakelijk.
snijden
Maak van de mayonaise, zure room, peper en zout, ketjap en de knoflook een sausje.
Door de saus schep je de bleekselderij, rozijnen, pinda`s en de appels.
De salade is klaar. Eet smakelijk.
Mijn kookverhaal (Fenny van Oudenaarde)
Dit recept is van vriendin naar vriendin gegaan Maar de vrouw die deze salade heeft bedacht (althans daar gingen wij van uit) heet Bep. Zodoende is dit de salade van Bep. En het is heerlijk bij de BBQ bijvoorbeeld.