Recept
« Terug naar recepten
Salade van de chef
PT30M
Salade van de chef
Een heerlijk salade van de chef recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van de chef te bereiden
Pocheer in wat bouillon van een blokje de kippenborst 15 minuten. Haal ze uit de bouillon en laat hem afkoelen. Was de sla zorgvuldig, gebruik alleen het hart. Snij de kip, de ham en de kaas in julienne van 2 centimeter lang. Hak de walnoten grof. Doe mosterd, peper en zout in een slakom. Voeg de azijn toe en meng het goed. Werk de olie er door onder flink kloppen met de garde. Voeg hier nu alle in julienne gesneden ingrediënten bij en de walnoten. Meng het goed. Snij de sla in julienne. Meng deze vlak voor het serveren door de rest.