Recept
« Terug naar recepten
Salade van geitenkaasjes met gerookt spek en rozem
PT30M
Salade van geitenkaasjes met gerookt spek en rozem
Een heerlijk salade van geitenkaasjes met gerookt spek en rozem recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van geitenkaasjes met gerookt spek en rozem te bereiden
Wikkel de kaasjesin het spek, druppel er wat rozemarijnhoning op en zet ze 2-3 min. onder de grill.
Rooster intussen de pijnboompitten licht bruin.
De sla aanmaken met wat olijfolie en sprenkel er wat fleur de sel over.
Opmaak:
Beetje sla midden op het bord doen en de kaasjes er midden op leggen.
Pijnboompitten erover strooien .
Lauwwarm serveren
Rooster intussen de pijnboompitten licht bruin.
De sla aanmaken met wat olijfolie en sprenkel er wat fleur de sel over.
Opmaak:
Beetje sla midden op het bord doen en de kaasjes er midden op leggen.
Pijnboompitten erover strooien .
Lauwwarm serveren