Recept
« Terug naar recepten
Salade van Grote Garnalen met Palmharten en Thee Noedels
PT75M
Salade van Grote Garnalen met Palmharten en Thee Noedels
In Azie zijn momenteel noedels met thee smaak een gewone zaak georden
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
Amerikaanse collega.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van Grote Garnalen met Palmharten en Thee Noedels te bereiden
- Doe de garnalen met de helft van de marinade in een plastic zak en leg die 60 minuten weg
- Kook de noedels al dente, giet ze af, spoel ze na met koud water en laat uitdruipen
- Snij de palmharten in kleine stripjes
- Doe de noedels in een kom met de gesneden palmharten en de gesneden ui en de de andere helft van de marinadesaus en roer dat voorzichtig door elkaar.
- Verhit de grillpan en grill de garnalen gaar door ze eerst 2 minuten op de ene zijde te leggen en daarna 2 minuten op de andere zijde.
- Verdeel de pastamix over de borden,evenals de garnalen en de tomaten en werk het af met munt en gesnipperde koriander.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Drink hierbij thee, bier of een witte wijn