DIEN OP:
Verdeel het vruchten-prei mengsel over de borden en leg hierop de gegaarde visfiletjes en bestrooi met koriander.
Recept
« Terug naar recepten
Salade van Mul met Sinaasappel
PT45M
Salade van Mul met Sinaasappel
Een heerlijk salade van mul met sinaasappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Belgische vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van Mul met Sinaasappel te bereiden
1).Vis filetjes goed controleren op visgraatjes en die verwijderen.
2).Enkele sneetjes aanbrengen in het visvlees.
3).Klop de olijfolie door het sap van 1 sinaasappel.
4).De filetjes 15 - 30 minuutjes laten marineren in de helft van het citrusmengsel.
5).Filetjes uit de marinade halen en goed droog deppen.
6).Leg ze in een vetgemaakte ovenschaal en bestrooi ze met peper, zeezout en venkelpoeder en doe dat 11 - 12 minuten in de oven.
7).Meng de in kleine stukjes gesneden partjes sinaasappel, prei,knoflook, lombok en lente ui voorzichtig door elkaar en roer hierdoor de overgebleven helft van het olie sinas mengsel.
2).Enkele sneetjes aanbrengen in het visvlees.
3).Klop de olijfolie door het sap van 1 sinaasappel.
4).De filetjes 15 - 30 minuutjes laten marineren in de helft van het citrusmengsel.
5).Filetjes uit de marinade halen en goed droog deppen.
6).Leg ze in een vetgemaakte ovenschaal en bestrooi ze met peper, zeezout en venkelpoeder en doe dat 11 - 12 minuten in de oven.
7).Meng de in kleine stukjes gesneden partjes sinaasappel, prei,knoflook, lombok en lente ui voorzichtig door elkaar en roer hierdoor de overgebleven helft van het olie sinas mengsel.