Recept
« Terug naar recepten
Salade van rauwe bloemkool
PT15M
Salade van rauwe bloemkool
Een heerlijk salade van rauwe bloemkool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van rauwe bloemkool te bereiden
Vermeng de mayonaise, villi, tomatenpuree en zout tot een smeuïg sausje.
Verdeel de bloemkool in heel kleine roosjes en schaaf de hardere stronk fijn op de kaasschaaf.
Vermeng de roosjes en het schaafsel direct met het sausje.
Garneer het geheel met schijfjes radijs en de fijngeknipte bieslook.
Verdeel de bloemkool in heel kleine roosjes en schaaf de hardere stronk fijn op de kaasschaaf.
Vermeng de roosjes en het schaafsel direct met het sausje.
Garneer het geheel met schijfjes radijs en de fijngeknipte bieslook.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
sjeef zegt:
Waarschijnlijk niet.
Ik heb dat ook even moeten opzoeken en dan krijg je te zien dat het een soort yoghurt is.
Bij de Natuurwinkel.nl staat een uitgebreide informatie. :p
Gerard
lekkerbekske zegt: