Recept
« Terug naar recepten
Salade van rosé gebakken varkenshaas
PT25M
Salade van rosé gebakken varkenshaas
Een heerlijk salade van rosé gebakken varkenshaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ibolya kokke
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van rosé gebakken varkenshaas te bereiden
verhit een koekenpan (antiaanbaklaag)
rooster de pistachnoten in 3 min.
goudgeel en hak ze grof.
bestrooi de varkenshaasjes met peper.
vouw de dunne uiteinden dubbel en bind het vast met keukentouw.
verhit de boter in een koekenpan en bak de varkenhaasjes in 12 min.
rondom goudbruin en rosè.
neem het vlees uit de pan en bestrooi licht met zout.
verdeel de sla over 4 borden.
snijd de varkenshaas in plakken en verdeel ze over de sla.
besprenkel het vlees royaal met de truffelolie, bestrooi met de parmezaanse kaas en pistachenoten.
rooster de pistachnoten in 3 min.
goudgeel en hak ze grof.
bestrooi de varkenshaasjes met peper.
vouw de dunne uiteinden dubbel en bind het vast met keukentouw.
verhit de boter in een koekenpan en bak de varkenhaasjes in 12 min.
rondom goudbruin en rosè.
neem het vlees uit de pan en bestrooi licht met zout.
verdeel de sla over 4 borden.
snijd de varkenshaas in plakken en verdeel ze over de sla.
besprenkel het vlees royaal met de truffelolie, bestrooi met de parmezaanse kaas en pistachenoten.
Laura zegt: