Recept
« Terug naar recepten
Salsa diablo (pittige saus)
PT15M
Salsa diablo (pittige saus)
Een heerlijk salsa diablo (pittige saus) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salsa diablo (pittige saus) te bereiden
Meng de ketchup, mayonaise, yoghurt, paprikapoeder en het zout goed door elkaar (in een kom met een vork) zodat er een roze saus ontstaat. Snijd de rode pepers in de lengte doormidden en verwijder de pitjes. Snijd de pepers zeer fijn (eerst in dunne reepjes en die vervolgens weer in kleine stukjes). Meng alles goed door elkaar. De smaak wordt extra lekker als je de saus een tijdje laat staan, zodat de smaak van de pepers goed in de saus kan trekken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jetje zegt:
Ik ben werkelijk favoriet geworden van jouw recepten, temeer omdat ze zo eenvoudig te bereiden zijn. Ik zoek echter achter één van jouw recepten en ik kan het helaas niet terug vinden. Het gaat namelijk om een papillotte, in de oven gegaard stuk zalm met witte wijn en garnaaltjes bovenop. Zou je dit voor mij nog even willen doorsturen? Ik dank je al op voorhand. Groetjes
Anna Koudys zegt:
Bedoel je dit recept soms? http://www.kookjij.nl/recepten/zalm-uit-de-oven1
Fijn weekend.
Groetjes,
Anna.
KookJij.