Recept
« Terug naar recepten
Sambal goreng ketang kering
PT20M
Sambal goreng ketang kering
Een heerlijk sambal goreng ketang kering recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sambal goreng ketang kering te bereiden
rasp de ui en de knoflook
(of met de keukenmachine
fruit
de ui en de knoflook,sambal en trassi in de olie
tot het vocht is verdampt
voeg suiker toe en verwarm zachtjes tot de suiker gaat karameliseren
roer de azijn erdooren laat het vocht verdampen
schep er tenslotte de fritessticks door
(of met de keukenmachine
fruit
de ui en de knoflook,sambal en trassi in de olie
tot het vocht is verdampt
voeg suiker toe en verwarm zachtjes tot de suiker gaat karameliseren
roer de azijn erdooren laat het vocht verdampen
schep er tenslotte de fritessticks door