Recept
« Terug naar recepten
Sambal goreng tempé
PT15M
Sambal goreng tempé
Een heerlijk sambal goreng tempé recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
willem tilborghs
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
george jungst
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sambal goreng tempé te bereiden
tempé in blokjes snijden en in de olie bakken licht bruin
daarna in een vergiet uitlekken
alle ingre in jullienne snijden allemaal even dik snijden
alle ingre aanfruiten
water ,boullionblokje en ketjap met elkaar mengen
en dit erbj gieten
naar smaak een scheutje azijn en suiker erbij doen
smakelijk willem
daarna in een vergiet uitlekken
alle ingre in jullienne snijden allemaal even dik snijden
alle ingre aanfruiten
water ,boullionblokje en ketjap met elkaar mengen
en dit erbj gieten
naar smaak een scheutje azijn en suiker erbij doen
smakelijk willem
Widya zegt: