KookJij

Sardische spaghetti

Een heerlijk sardische spaghetti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sardische spaghetti te bereiden

Pel de look en de ui en hak grof. Laat aanstoven in een grote pan met een eetlepel olijfolie en de geplette look.
Voeg vervolgens de in stukken gesneden tomaten (verwijder de te harde kern) en de witte wijn toe.
Laat sudderen met de takjes tijm en oregano tot de tomaten zacht worden. Laat de olijven uitlekken en snij in schijfjes.
Voeg de saus toe. Doe er vervolgens de uitgelekte kappertjes en tonijn bij.
Laat 4 minuten op een zacht vuurtje koken en roer regelmatig. Dien op met de al dente pasta en versier met verse basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst