Recept
« Terug naar recepten
Sardische spaghetti
PT25M
Sardische spaghetti
Een heerlijk sardische spaghetti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sardische spaghetti te bereiden
Pel de look en de ui en hak grof. Laat aanstoven in een grote pan met een eetlepel olijfolie en de geplette look.
Voeg vervolgens de in stukken gesneden tomaten (verwijder de te harde kern) en de witte wijn toe.
Laat sudderen met de takjes tijm en oregano tot de tomaten zacht worden. Laat de olijven uitlekken en snij in schijfjes.
Voeg de saus toe. Doe er vervolgens de uitgelekte kappertjes en tonijn bij.
Laat 4 minuten op een zacht vuurtje koken en roer regelmatig. Dien op met de al dente pasta en versier met verse basilicum.
Voeg vervolgens de in stukken gesneden tomaten (verwijder de te harde kern) en de witte wijn toe.
Laat sudderen met de takjes tijm en oregano tot de tomaten zacht worden. Laat de olijven uitlekken en snij in schijfjes.
Voeg de saus toe. Doe er vervolgens de uitgelekte kappertjes en tonijn bij.
Laat 4 minuten op een zacht vuurtje koken en roer regelmatig. Dien op met de al dente pasta en versier met verse basilicum.