KookJij

Sate

Een heerlijk sate recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
  2. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sate te bereiden

hamlap en speklap in kleine stukjes snijden ongeveer 2 bij 2cm.
Marinade maken van bovengenoemde ingredienten. Marinade over twee kommen verdelen. In 1 kom speklap en in andere kom hamlap ongeveer 8 uur marineren.
Rijgen kleine stukjes speklap, hamlap om en om, altijd eindigen met speklap.
ongeveer 5 minuten grillen op grilpan of bbq.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst