Recept
« Terug naar recepten
sate saus
PT15M
sate saus
Een heerlijk sate saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Brigit van den Bliek
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
? personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe sate saus te bereiden
melk in een pan doen.
doe daarbij de pindakaas-sambal-knoflook-vetsin-djahe-ketjap-maggie en de suiker.
Roer alles tot een mooie saus.
als hij te dik is doe er dan natuurlijk iets meer melk in.
doe daarbij de pindakaas-sambal-knoflook-vetsin-djahe-ketjap-maggie en de suiker.
Roer alles tot een mooie saus.
als hij te dik is doe er dan natuurlijk iets meer melk in.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Vincent zegt:
Succes, laat het me weten als je zelf succes hebt met pindas malen!
Erwin zegt:
Ik heb het eens geprobeerd met gemalen Pinda puree die je hier in de winkel kan kopen als soort van eco-pindakaas. Dat was niet wat. To be continued...:D