Recept
« Terug naar recepten
saté saus
PT10M
saté saus
Een heerlijk saté saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe saté saus te bereiden
Ketjap en het water in een pan doen en aan de kook brengen. Vuur klein zetten nu de uitgeperste teentjes knoflook toevoegen,de sambal, het citoensap de goeladjawa even zachtjes laten doorkoken.en het vuur weer klein zetten.Nu doe je lepel voor lepel de pindakaas toevoegen,goed blijven roeren met een garde en als je vind dat de saus dik genoeg is draai je het vuur uit.Even proeven en eventueel nog wat sambal of suiker toevoegen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
stephanie zegt:
mvg Stephanie
Anoniem zegt:
Groetjes!
tbone zegt:
Superkokkie zegt:
noelle zegt:
heel makkelijk. Maar het is niet zoveel werk. is zo gedaan en je hebt ineens genoeg.;)
lia olthof zegt: