Recept
« Terug naar recepten
Sauce a la Lambert
PT25M
Sauce a la Lambert
Een heerlijk sauce a la lambert recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sauce a la Lambert te bereiden
Snij de ham in dobbelsteentjes en bak deze in de boter.Voeg de in fijngehakte uien toe en laat deze lichtbruin meebakken.Voeg onder voortdurend roeren de bloem toe en beetje voor beetje de bouillon toe en vervolgens de suiker,wat peper en de azijn.Proef vooral dit sausje zeer goed voor dat je er zout bij gaat doen.Laat de saus ongeveer 15 min.onder af en toe de roeren koken op een zacht pitje.Doe de mosterd erbij en roer dit erdoor heen.
De saus is lekker bij varkensvlees,worstjes en kalfsvlees.
De saus is lekker bij varkensvlees,worstjes en kalfsvlees.
limelein zegt: