KookJij

Sauce a la Lambert

Een heerlijk sauce a la lambert recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sauce a la Lambert te bereiden

Snij de ham in dobbelsteentjes en bak deze in de boter.Voeg de in fijngehakte uien toe en laat deze lichtbruin meebakken.Voeg onder voortdurend roeren de bloem toe en beetje voor beetje de bouillon toe en vervolgens de suiker,wat peper en de azijn.Proef vooral dit sausje zeer goed voor dat je er zout bij gaat doen.Laat de saus ongeveer 15 min.onder af en toe de roeren koken op een zacht pitje.Doe de mosterd erbij en roer dit erdoor heen.

De saus is lekker bij varkensvlees,worstjes en kalfsvlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

limelein

limelein zegt:
Ik vind de saus op zichzelf al erg lekker we eten het vanavond met een varkenshaasje.