Recept
« Terug naar recepten
Saus : Dragonsaus heel simpel en vlug klaar
PT10M
Saus : Dragonsaus heel simpel en vlug klaar
Een heerlijk saus : dragonsaus heel simpel en vlug klaar recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Dragonsaus heel simpel en vlug klaar te bereiden
Snijd de sjalotjes zeer fijn en stoof deze aan in een beetje boter.
Pluk de blaadjes van de dragon houd enkele takjes apart voor afgarnering.
Blaadjes dragon met room in een maatbeker met de staafmixer dit samen zeer goed mixen .
Voeg dit bij de sjalotjes en laat even inkoken bij kruiden met peper en zout .
Pluk de blaadjes van de dragon houd enkele takjes apart voor afgarnering.
Blaadjes dragon met room in een maatbeker met de staafmixer dit samen zeer goed mixen .
Voeg dit bij de sjalotjes en laat even inkoken bij kruiden met peper en zout .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze saus kan zowel met vlees als vis en pasta geserveerd worden .
mdc zegt:
Tip: neem de Franse Estragon deze heeft een heel intensiefe smaak. Voor het maken van estragonazijn "het neusje van de zalm". Kip in dragonsaus mmmmmmmmmm lekkerrrr.
:)Groetjes