Recept
« Terug naar recepten
Macaroni in lente kleuren
PT40M
Macaroni in lente kleuren
Een heerlijk macaroni in lente kleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni in lente kleuren te bereiden
Kook de macaroni of andere pasta beetgaar in licht gezouten water.
Bak de kippenblokjes in boter half gaar en voeg de blokjes varkenshaasje en de champignons in vieren gesneden toe. Bak deze verder gaar aan en kruid met peper en zout.
Snijd de sjalotjes zeer fijn en stoof deze aan in een beetje boter.
Pluk de blaadjes van de dragon houd enkele takjes apart voor afgarnering.
Blaadjes dragon met room in een maatbeker met de staafmixer zeer goed mixen.
Voeg dit bij de sjalotjes en laat even inkoken bij kruiden met peper en zout.
Giet de pasta af, serveer op een warm bord de saus rond vlees in het midden van de pasta.
Dresseer de tomaat concassé erover en werk af met een takje dragon.
Bak de kippenblokjes in boter half gaar en voeg de blokjes varkenshaasje en de champignons in vieren gesneden toe. Bak deze verder gaar aan en kruid met peper en zout.
Snijd de sjalotjes zeer fijn en stoof deze aan in een beetje boter.
Pluk de blaadjes van de dragon houd enkele takjes apart voor afgarnering.
Blaadjes dragon met room in een maatbeker met de staafmixer zeer goed mixen.
Voeg dit bij de sjalotjes en laat even inkoken bij kruiden met peper en zout.
Giet de pasta af, serveer op een warm bord de saus rond vlees in het midden van de pasta.
Dresseer de tomaat concassé erover en werk af met een takje dragon.
koekaratchee zegt:
:D