Recept
« Terug naar recepten
Saus : een zacht mosterd roomsausje met ...
PT15M
Saus : een zacht mosterd roomsausje met ...
Een heerlijk saus : een zacht mosterd roomsausje met ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : een zacht mosterd roomsausje met ... te bereiden
Tomaat in stukjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Rucola fijnhakken
Asperges grof snijden.
Stoof deze ingredienten aan in een beetje boter voeg de room , mosterd en honing toe.Laat even indikken.
Dit sausje kan zowel bij vlees of vis geserveerd worden.
Ajuin in blokjes snijden.
Rucola fijnhakken
Asperges grof snijden.
Stoof deze ingredienten aan in een beetje boter voeg de room , mosterd en honing toe.Laat even indikken.
Dit sausje kan zowel bij vlees of vis geserveerd worden.
derbyke zegt: