KookJij

Saus : kokosmelk met appelsien en zijn garnituren

Een heerlijk saus : kokosmelk met appelsien en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : kokosmelk met appelsien en zijn garnituren te bereiden

Ajuin in blokjes snijden.
Appelsienen persen.
Bieslook fijn snijden.
Exra appelsien schillen, vruchtvlees langs de vliesjes wegsnijden is voor afgarnering.
Ajuin met 4 soeplepels kokosmelk even aanstoven, als de ajuin zacht is kokosmelk en appelsiensap toevoegen laten koken kruiden en suiker toevoegen. Laat even inkoken indien nodig de saus binden, bieslook voor het serveren toevoegen samen met de partjes appelsien. Deze saus werd geserveerd met eend.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst