Recept
« Terug naar recepten
Saus : kokosmelk met appelsien en zijn garnituren
PT20M
Saus : kokosmelk met appelsien en zijn garnituren
Een heerlijk saus : kokosmelk met appelsien en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : kokosmelk met appelsien en zijn garnituren te bereiden
Ajuin in blokjes snijden.
Appelsienen persen.
Bieslook fijn snijden.
Exra appelsien schillen, vruchtvlees langs de vliesjes wegsnijden is voor afgarnering.
Ajuin met 4 soeplepels kokosmelk even aanstoven, als de ajuin zacht is kokosmelk en appelsiensap toevoegen laten koken kruiden en suiker toevoegen. Laat even inkoken indien nodig de saus binden, bieslook voor het serveren toevoegen samen met de partjes appelsien. Deze saus werd geserveerd met eend.
Appelsienen persen.
Bieslook fijn snijden.
Exra appelsien schillen, vruchtvlees langs de vliesjes wegsnijden is voor afgarnering.
Ajuin met 4 soeplepels kokosmelk even aanstoven, als de ajuin zacht is kokosmelk en appelsiensap toevoegen laten koken kruiden en suiker toevoegen. Laat even inkoken indien nodig de saus binden, bieslook voor het serveren toevoegen samen met de partjes appelsien. Deze saus werd geserveerd met eend.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.