Recept
« Terug naar recepten
Saus: mangosausje voor bij de vis
PT10M
Saus: mangosausje voor bij de vis
Een heerlijk saus: mangosausje voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: mangosausje voor bij de vis te bereiden
Lenteuitjes fijn snijden.
Mango in grove stukken snijden.
Stoof de lenteuitjes aan in de citroenolie, goed afkruiden.
Porto toevoegen de mango evenzeer een beetje sap. Laat even inkoken.
Serveer zeer warm.
Mango in grove stukken snijden.
Stoof de lenteuitjes aan in de citroenolie, goed afkruiden.
Porto toevoegen de mango evenzeer een beetje sap. Laat even inkoken.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.