Recept
« Terug naar recepten
Saus : Pikant pepersausje met rode wijn
PT40M
Saus : Pikant pepersausje met rode wijn
Een heerlijk saus : pikant pepersausje met rode wijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Pikant pepersausje met rode wijn te bereiden
Spoel de peperbolletjes goed af onder stromend water.
Stoof de ajuin met pepers goed aan in een beetje boter.Voeg de room en wijn toe en kruiden met cayenne peper.Laat dit op een zacht vuurtje gedurende een 40 tal min.pruttelen .Een beetje bijbinden met sausbinder.
Stoof de ajuin met pepers goed aan in een beetje boter.Voeg de room en wijn toe en kruiden met cayenne peper.Laat dit op een zacht vuurtje gedurende een 40 tal min.pruttelen .Een beetje bijbinden met sausbinder.