KookJij

Saus : Pikant pepersausje met rode wijn

Een heerlijk saus : pikant pepersausje met rode wijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: .... personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Pikant pepersausje met rode wijn te bereiden

Spoel de peperbolletjes goed af onder stromend water.
Stoof de ajuin met pepers goed aan in een beetje boter.Voeg de room en wijn toe en kruiden met cayenne peper.Laat dit op een zacht vuurtje gedurende een 40 tal min.pruttelen .Een beetje bijbinden met sausbinder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst