Recept
« Terug naar recepten
Saus : Pittige curry saus
PT10M
Saus : Pittige curry saus
Een heerlijk saus : pittige curry saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Pittige curry saus te bereiden
Stoof de sjalotten aan in boter en voeg curry naar smaak toe . Voeg room , gevogelte fond en honing toe evenzeer de kruiden laat even inkoken . Serveer zeer warm bij vis of vlees .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
truitje zegt:
truitje zegt:
Ook een fijne avond verder. Groetjes Gerda :p:p:p