Recept
« Terug naar recepten
Saus: romig pepersausje
PT20M
Saus: romig pepersausje
Een heerlijk saus: romig pepersausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: romig pepersausje te bereiden
Spoel de peperbolletjes goed onder stromend water.
Sjalotjes fijn snijden en deze samen met de peperbolletjes in een beetje boter aanbakken.
Jenever toevoegen en half laten inkoken, mix de saus en voeg room toe. Warm de saus goed op en kruid een beetje bij met de zwart gemalen peper.
Sjalotjes fijn snijden en deze samen met de peperbolletjes in een beetje boter aanbakken.
Jenever toevoegen en half laten inkoken, mix de saus en voeg room toe. Warm de saus goed op en kruid een beetje bij met de zwart gemalen peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.