Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo augustus 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Saus : romig poreisausje
PT15M
Saus : romig poreisausje
Een heerlijk saus : romig poreisausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : romig poreisausje te bereiden
Porei zeer fijn snijden.
Ajuin zeer fijn snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de kruiden, room en Boursin toe laat even op een zacht vuur pruttelen.
Deze saus werd geserveerd met vis en aardappelpuree.
Ajuin zeer fijn snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de kruiden, room en Boursin toe laat even op een zacht vuur pruttelen.
Deze saus werd geserveerd met vis en aardappelpuree.