Recept
« Terug naar recepten
Saus : tapenade van rucola en zongedroogde tomaten
PT5M
Saus : tapenade van rucola en zongedroogde tomaten
Een heerlijk saus : tapenade van rucola en zongedroogde tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
... personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : tapenade van rucola en zongedroogde tomaten te bereiden
Alles zeer goed mixen .
Deze tapenade kan voor elk gerecht dienen.
Deze tapenade kan voor elk gerecht dienen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.